Res med mig genom livet

Vi tar guld i fotbolls- EM

…..för damer  enligt alla journalister. Nåja, en tidning nöjer sig med att säga att final är det som gäller allt annat är ett fiasko.

Vi är alltid medaljörer före ett mästerskap om man får tro våra tidningar och efteråt ska det utredas i spaltmeter efter spaltmeter vad det var som gick fel. Det kanske är så att vi inte är bäst i allting som vissa tycks tro.

Det allra värsta är den press som läggs på spelarna och bara det kan sänka ett lag. Jag hoppas att Pia Sundhage är så sund som hennes efternamn antyder och håller allt vad tidningar och journalister borta från tjejerna under hela turneringen. Tyvärr, tror jag inte att det går för journalister har ingen tanke på att dom kan vara ett sänke för laget.

I kväll startar ”vi” in mot Danmark och visst håller jag tummarna för Sverige och önskar ett stort LYCKA TILL i turneringen.

Man kan inte göra mer än sitt bästa och håller det inte ända fram, så är det andra som är bättre!

AB  AB  SvD  DN DN  DN