Res med mig genom livet

Jag känner inte igen mig

Jag vaknade denna lördagsmorgon till en mulen dag. Jag hörde åskan på håll och det mullrade i stort sett hela tiden i flera timmar. Efter en stund kom det en rejäl regnskur som höll på  i en kvart och nu är det uppehåll och fåglarna sjunger. Varmt och skönt är det.

Jag bor ca 6 kilometer från Göteborgs centrum och när jag läser tidningarna förstår jag att det har varit översvämningar där.

Spårvagnarna har haft problem och all annan trafik också.

Jag känner absolut inte igen att det har varit överfallsväder här, men det har varit otroligt lokalt!

Det är fortfarande mulet och det är dags att gå ut och njuta av den varma sommaren, även om molnen fortfarande är kvar och solen försöker nu att tränga igenom!

RAIN2

 

Bilden lånad från Aftonbladet

SvD   Skanskan