Res med mig genom livet

Bling-bling

Jag gillar smycken, men byter inte så ofta som jag egentligen skulle vilja. Många av mina vänner har köpt en del bijouterier som rena accessoarer till vissa klädesplagg. Det kräver en del planering och tid. Det får inte kosta skjortan och ska dessutom vara både snyggt och modernt! Gärna tidlösa saker så man slipper köpa nytt hela tiden.

Jag tror att det ligger en massa äkta smycken i lådor hos folk och ”skräpar” nu när det är inne med bling-bling som jag kallar billighetsvarianten.

Jag har googlat lite på olika sidor där man säljer allt du vill ha och lite till. Det är bara att välja!

Sök på” billiga smycken” och titta in på de olika sidorna. Klicka sedan hem det som är intressant!

När jag handlar på nätet av ett företag  tycker jag att det är bra om man kan betala med en faktura första gången  så att jag ser att allt ät OK!

Det är roligt att ge bort smycken och det brukar uppskattas av mottagaren.