Res med mig genom livet

Ryan Air sämst i klassen

Resebranschens svarta lista har kommit.  Råd och Rön har tillsammans med resetidningen Vagabond listat de absolut sämsta aktörerna när det gäller att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer efter att anmälan från resenärer kommit in.

Det kan gälla olika ersättningar: Försenat flyg, förväntningar som inte infriats, hotell som inte håller måttet osv.

Ryan Air har dessutom andra problem. Ingen inom företaget får organisera sig och bedriva facklig verksamhet. Dom som har negativa synpunkter på företaget, kan omedelbart se sig om efter ett annat jobb. osv, osv.

Det är faktiskt fler som står på den svarta listan, men Ryan Air är absolut sämst alla kategorier.

Det går så länge som det går, precis som hos Lundsberg! Tyvärr tummar flygbolaget även på säkerheten.

Läs hela svarta  listan HÄR

SR   DN  SvD