Res med mig genom livet

En omvänd Robin Hood

Jag fick lära mig som barn att Robin Hood, han som bodde i Sherwoodskogen, vigde sitt liv till att ta från dom rika och ge till dom fattiga.

Nu har vi samma sak, fast tvärtom i Sverige!

De rika blir rikare och de fattigare blir fattigare!

Här tar man så mycket som möjligt från pensionärer och de som tjänar minst i vårt samhälle. De arbetslösa får lite sänkt  A-kasseavgift, som lindrar lite och studenterna tillhör också den utsatta gruppen, men kan tjäna mer vid sidan om innan studiebidraget sänks.

Detta kommer för många pensionärer  att innebära att dom måste få extra tillskott i form av bidrag. Bostadsbidrag exempelvis.

Minus i plånboken för en fattig pensionär kan vara förödande!

Klyftorna ökar allt mer i Sverige, vilket är ytterst farligt! Missnöjet börjar gro i vrårna och ger allt större utrymme för subpartier att växa sig starka!

Regeringen hjälper till att sätta dessa partier på marsch! Vi vet av historien vart det kan leda!

Det skulle vara mycket bättre om det skapades jobb i det här landet! Den höga arbetslösheten bland ungdomen innebär dessutom högre kriminalitet. Det finns massor av jobb i den offentliga sektorn, men ingen anställer, eftersom man saknar pengar. Pengar som idag används till att lindra skatterna för redan högavlönade med lånade pengar!

 

ää

Bilden är lånad från Aftonbladet.

 

SvD    SR   SR    SR  DN