Res med mig genom livet

Helt utan musik….

…….. går det? Tänk det finns länder på jorden där musik inte får spelas. Jag kan inte föreställa mig en tyst värld. Det värsta är att jag inte kan hålla tyst utan går och gnolar jämt! Hur skulle det bli straffat  där musik är förbjudet.

Jag blir glad av musik jag tycker om och det känns så skönt i kroppen.

Dessutom är jag av det mossiga slaget. Jag är helt kass på alla nya förmågor.

När tidningarna skriver med stora bokstäver att One Direction ska komma hit till Sverige är alla fans  glada.

Ursäkta, men vilka i helsike är One Direction? Eller vem är One Direktion?

Vänta lite, kanske dom finns på youtube.

Jag tycker det ser ut som Five Direction!

[embedplusvideo height=”500″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/15FFYiq” standard=”http://www.youtube.com/v/AbPED9bisSc?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=AbPED9bisSc&width=600&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2544″ /]

En och annat låt av dom kan jag lyssna på.

Vilka småkillar, ska inte dom gå i skolan?