Res med mig genom livet

Mobilsnack på flygresan…

Det är snart verklighet att prata med nära och kära medan man flyger både nära och långt borta. Tekniken gör hela tiden framsteg och alla är inte bra!

Visst är det fantastiskt att man kan prata med folk som sitter tiotusen meter under flygplanet och får ett samtal från just dig!

Jag vet inte om jag vill att passagerarna runt omkring mig ska sitta och tjattra i sin mobil på flygresor.

Tänk dig att du är trött till max, du har varit igång i många timmar och belysningen i cabinen är släckt. Du drar över dig filten och plötsligt sitter folk på raden bakom och framför med mobilen vid örat och har viktiga högljudda samtal!

När detta blir verklighet på alla flygbolag, kan man då önska att det finns en liten telefonhörna med glasväggar?

P1000010ö På det här flygplanet fick man inte tala i mobilen . Bilden är grynig och jag tog den via en TV-skärm som satt på stolen framför! En kamera satt högt upp på planets stjärtfena och här håller vi på att gå in för landning på Johannesburgs flygplats.Jag satt i  Airbus 380, ett mäktigt flygplan som tar 550 i tre olika klasser eller 853 passagerare i turistklass!

Svd