Res med mig genom livet

Fototriss: Färgstarkt/Färgglatt

”Då har det blivit dags att avsluta det här trissåret och det ska vi göra med en tävling. Eftersom det är jultider har jag ordnat extra många vinster och alla åtta som kommer till final får en fin julklapp!

Den som hamnar överst på prispallen vinner ett presentkort från Ving, värde 3.000 kronor, plus en fotobok. Och en fotobok får alla de övriga som kommer till final också, så den här gången har ni extra stor chans att vinna när ni är med i Fototriss. 

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att länka till: http://www.ving.se/langresor-reguljarflyg, där man kan läsa om Vings exotiska och färgstarka resmål som man kan resa till med reguljärflyg. Kanske hittar ni en drömresa där, i så fall går det lika bra att länka till den.”

Det är länge sedan jag åkte med charterflyg. Reguljärflyg blir ofta både bättre och billigare!

Mina färgglada bilder i trissen kommer här:

DSC_0477+

Om man arbetar på ett bygge när det är 35 grader, gäller det att packa in sig väl.

P1010433´+

Det är inte fel att koppla av och mysa här när arbetsdagen är slut.

P1010180+

Jag avslutar med en av de vackraste solnedgångar jag har sett.  Kusten på andra sidan är Israel, själv stod jag på stranden i Jordanien och tittar ut över Döda Havet..

Fler trissar hittar du här

Ving långresor reguljärflyg