Res med mig genom livet

Billiga flygbiljetter

Det är grått, ruggigt och i många fall regnigt runt om i Sverige  idag. Det är många som drömmer sig bort till varmare trakter och planerar vår och sommarsemestrar nu.

Det är många resebyråer och flygbolag som slåss om oss och vi  ser reklam för det varje dag.

Jag har för länge sedan struntat i charterresorna och söker själv på nätet efter billiga biljetter med reguljärflyg. Det blir billigare och i många fall bättre att sy ihop kompletta resor själv.

DSCN2876

När jag söker efter resor, brukar jag titta på olika jämförelsesajter samtidigt och växla mellan de olika fönstren. På så sätt kan jag se vilken som är billigast. Jag har tre-fyra olika sajter som jag brukar titta på och har nu hittat ytterligare en som jag tänker använda mig av. Bokasmart är den som senast är tillagd. Gå in och kolla hur enkel den är att hantera.

Det gäller dessutom att vara noggrann, för billigast är inte alltid bäst. Det kan vara så att den billigaste flygbiljetten har en restid som inte är vad man önskar.

Exempel: Normal restid till exempelvis Bangkok är ca 15 timmar inklusive ett stopp från Göteborg.  Billigaste biljetten kan ha en restid till upp mot 40 timmar.  Billigast är alltså inte alltid bäst. Det är klart, om man gillar att sitta timma efter timma på olika flygplatser, är det läge att hitta en så lång restid som möjligt.

Nej, jag vill åka så fort som möjligt till bästa pris.

Det är otroligt enkelt att med ett knapptryck hitta den resa man söker på exempelvis bokasmart.se  Det lönar sig att lägga ner lite tid framför datorn så man får det man vill ha!