Res med mig genom livet

Fototriss tema: MOD

Veckans tema är mod och enligt mig är allting mod. Det beror på vem du frågar. För någon kan det vara modigt att gå upp på morgonen och möta verkligheten. För andra måste det till mycket mer för att hamna under kategorin mod.

Mod för mig är att göra något som man egentligen inte vågar.

DSC_0270+

Jag kastar mig hejdlöst ner i vattnet och har inte en tanke på att det fordras mod för att ligga där och  njuta av tyngdlösheten som vattnet ger.  För kvinnan på bilden och hennes kompisar krävdes det en stor portion mod att kliva ner i vattnet. Hon höll stenhårt i två räddnigsringar trots att hon hade flytväst. Det tog en lång stund innan hon vågade släppa båten. Det kallar jag mod!

DSC_0274+

En liten stund senare har någon hjälpt henne att få på sig snorkelutrustning och hon har släppt en ring!

DSC_0275+

Dessa kvinnor helst hade stannat kvar på båten, men övervann sin rädsla och kunde till och med ha roligt och tycka att det var kul med alla fiskar som fanns runt omkring dom.

Visst var dom modiga som övervann sin rädsla?

Fler modiga trissar hittar du HÄR