Res med mig genom livet

Upp och pröva dina vingar

Jag tillhör tillhörde kategorin människor som aldrig skulle ha ett plastkort i min plånbok. Dessutom tanken på att jag skulle köpa något på nätet, som knappt var uppfunnet än, var helt absurd. Hade jag sett vad framtiden hade i beredskap åt mig hade jag skrattat mig sönder och samman.

Nu dräller det av olika plastkort i min plånbok. Hälften kunde vara nog.

Handla på nätet då?

Jo tack, det gör jag också med förtjusning.  Det är flera år sedan jag köpte en resa  ”rakt över disk.” Alla resebyråer ligger ju på nätet som riktiga gottepåsar som bara väntar på att jag ska komma dit och drömma.

Den som känner mig anser nog att jag är lite nördig när dom inser att jag kollar varje dag, men styrkan i det måste ligga i att jag vet när det blir ett så kallat slagläge.

Är priserna dessutom kopplade till olika erbjudanden så blir det alltid extra intressant och  på Cuponation kan du finna rabattkoder för   Mr Jet  vilket passar mig utmärkt.

Drömmar är helt gratis, men ibland blir frestelsen för stor och då kollas plånboken. Finns det då tillräckligt  pengar för en resa, så är det inte långt från pekfinger till Bokaknappen.

Idag är en sådan dag när jag kikar lite extra. Duggregnet hänger i luften och det är allmänt ruggigt ute.

Det roligaste är nästan planeringen och förväntningarna innan väskan ska fram och packas.

Jag har nästan alltid någon resa under lupp, även om inget är bokat!

P1040974+