Res med mig genom livet

Herr Hosta och Fru Snuva….

……. har slagit sig ner i det Veikenska palatset. Helt objudna kom dom och trängde sig in hos oss.

Herr Hosta är en riktig fegis. Han finns där hela tiden och när mörkret och  natten kommer visar han sig i full prakt. Då blir det ett  himla liv och han ser till att jag bara sover korta stunder.

Fru Snuva är lite försiktigare och slår bara till lite då och då. Hon sover dessutom nätterna igenom.

Jag ska vara så otrevlig jag kan mot det här paret, så kanske dom har flyttat innan kvällen!

DSC_0469

Det här är också en objuden gäst! Han passar vårt blåmesbo (HÄR) och vill nog ha sig ett skrovmål på ungarna när dom ska ut och pröva sina vingar! Vi hör dom små pipen från dom små därinne i holken. Jag hoppas innerligt att Herr Skata misslyckas med sitt uppsåt!

Naturen är grym!