Res med mig genom livet

Tror du på spågummor?

Människor har väl i alla tider velat få så mycket kunskap om framtiden som möjligt och jag är inget undantag.  När jag var liten fanns det gummor som spådde i kaffesump eller teblad. Det var fascinerande att titta på, men om det stämde i verkligheten har jag ingen som helst aning om.

Vissa personer var dessutom synska och det var jag lite rädd för. Tänk om dom såg när jag gjorde något dumt!

Jag märker att intresset för det osynliga växer lavinartat och jag har en del vänner som har gått till olika personer på seanser och det har varit bra.

Där har man kunna tala med sina, sedan länge döda, släktingar. Just den delen intresserar mig inte alls. Tids nog får jag tala med dom – om dom finns därborta någonstans.

Om någon kunde berätta för mig vad som ska hända i framtiden, så skulle det kunna vara intressant. Inte vad som ska hända mig eller min familj, utan hur människor kommer att leva sina liv om sisådär hundra år och vilka sjukdomar man har lyckats utrota.

Hur reser man och vad är dom viktigaste jobben!

Det har i alla fall gått framåt med det ockulta. Numera behöver man inte titta i en kristallkula. Det räcker med ett telefonsamtal, så kan man få reda på lite mer.

Det modernaste måste väl ändå vara att bli spådd på nätet? Spådom online låter helt rätt i tiden!

Jag har aldrig besökt eller försökt få tag i någon som ska spå mig, men när jag letar efter mina nycklar, skulle jag behöva någon som kan ”se” var dom finns. Det händer rätt ofta.

Jag måste lära mig att hålla reda på mina nycklar!

DSC_0478