Res med mig genom livet

Fototriss Tema: Vägar

Först vill jag tacka alla som röstade på mitt bidrag i fototriss förra veckan så att det blev vinst! Jag blev otroligt glad.

Denna vecka är temat i fototriss vägar  och jag fick förmånen att välja tema den här veckan.

Min tolkning ser ut så här:

DSC_0057+

Livet är fullt av tillfällen att välja väg.  Ibland går det runt, runt.

DSC_0048+

Vi följer den här vägen och ser var vi hamnar.

DSC_0058+

Vägen leder upp till Nolhaga Slott i Alingsås. Nolhaga och parken runt omkring är ett verk av Jonas Ahlströmer, han med potatisen. Tänk, potatiskungen har gått på våra fototrissvägar  när han levde på 1700-talet. Jag önskar att man kunde ”se” och följa med honom på hans ägor.

Det var otroligt fint idag 20 september att gå omkring här.

Fler trissar hittar du HÄR!