Res med mig genom livet

Fototriss Tema: Vägar

Först vill jag tacka alla som röstade på mitt bidrag i fototriss förra veckan så att det blev vinst! Jag blev otroligt glad.

Denna vecka är temat i fototriss vägar  och jag fick förmånen att välja tema den här veckan.

Min tolkning ser ut så här:

DSC_0057+

Livet är fullt av tillfällen att välja väg.  Ibland går det runt, runt.

DSC_0048+

Vi följer den här vägen och ser var vi hamnar.

DSC_0058+

Vägen leder upp till Nolhaga Slott i Alingsås. Nolhaga och parken runt omkring är ett verk av Jonas Ahlströmer, han med potatisen. Tänk, potatiskungen har gått på våra fototrissvägar  när han levde på 1700-talet. Jag önskar att man kunde ”se” och följa med honom på hans ägor.

Det var otroligt fint idag 20 september att gå omkring här.

Fler trissar hittar du HÄR!

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedishThai