Res med mig genom livet

Det lilla extra..

Jag värdesätter det lilla extra när jag är ute och reser. Hemma också förresten. Det kostar så lite och ger så mycket!

När jag bokar ett dubbelrum med frukost så förväntar jag mig exakt det. Om personalen är otrevlig, så blir jag missnöjd, även om rummet och frukosten är bra.

Trevlig personal och jag är nöjd, men inte mer!

Om jag får lite mer än jag har beställt blir jag mycket nöjd.

P1030408

Jag hade inte beställt blommor och små konstverk på vår säng, men någon brydde sig och jag blev mer än nöjd.

P1030416

Ett glas bubbel till frukosten kom som en glad överraskning! Jättenöjd och jag vill gärna komma tillbaka!

Fotor_HDR_DSC_0813

Favorithotellet i Mariestad har alltid en fruktkorg som står till gästernas förfogande och mitt på dagen bjuds kaffe med hembakt! Inget vi beställde, men går under rubriken: Det lilla extra som gör att jag gärna kommer tillbaka och inte letar upp ett annat hotell!

Det lilla extra hemma då?

DSC_0033+

En vän hade flyttat in i sitt nya hus och fick en massa tulpanlökar att sätta i jorden. När hon kom hem så hade maken redan satt alla lökar! När våren sedan kom, så växte alla lökarna som ett hjärta! En kärleksförklaring helt enkelt!

När gjorde du det lilla extra för någon senast eller när fick du det där lilla extra av någon?