Res med mig genom livet

Mitt drömbadrum

…… ser egentligen ut …….

DSC_0523+

……så här, men det kan man ju inte flytta in  i huset.

Om jag hade plats  och en riktigt tjock plånbok så skulle mitt badrum vara stort, kanske 30 m2 och där skulle finnas en del växter,  ett vackert golv, infällda spots i taket och ett nerfällt badkar!  Levande ljus och lite soft musik skulle vara pricken över i.

Naturligtvis skulle det vara lite möbler också.  Gärna ljusa  mot en lite mörkare vägg.

Tänk ett varmt skumbad i det stora nedsänkta badkaret tillsammans med någon man tycker mycket om.

Det skulle vara ett rum att trivas i helt enkelt.

Det får stanna vid en dröm och egentligen är jag rätt nöjd med det jag har, för om jag skulle ha ett badrum av den storleken så skulle jag behöva bygga ut huset  och det är  inte aktuellt med den lilla tomt vi har!