Res med mig genom livet

Semester i Göteborg?

Våren är kall, regnig och blåsig, så det känns kanske som lite överkurs att planera semestern och eventuellt boka hotell i Göteborg

DSC_0047+

Har ni tänkt er till Göteborg, så är det hög tid att boka hotell redan nu! Den händer mycket hela sommaren och det är många som vill hit. Det gäller att hitta godbitarna innan dom är fullbokade och Hotell Göteborg har alla intressanta boenden samlade på ett ställe.

P1050292+

Mitt i stan alldeles intill Gallerian Femmanhuset ligger skolskeppet Viking som ständigt ligger vid kaj och uppe på däck kan man sitta och njuta av Göta Älv med lite mat eller något att dricka när det är varmt och skönt väder.

DSC_0021+

Sportfolket invaderar Göteborg flera gånger varje sommar. Det börjar med Göteborgsvarvet och fortsätter med Partille Cup i handboll och Gothia Cup i fotboll, båda cuperna är världens största i sin sport.

Detta är bara ett litet smakprov av vad min stad har att erbjuda varje år. Det finns något för alla – alltid.

Kolla in och se om ni hittar billiga hotell i Göteborg som passar din kassa!