Res med mig genom livet

Dörrar på olika sätt

Jag fotograferar ofta dörrar på mina resor och tycker att dom är charmiga och vackra, men vill inte gärna ha dom hemma hos mig.

DSC_0639

Dörren som håller hunden kvar i bilen är inte aktuell för vår del, men hunden är söt.

DSC_0790

Nej detta är inget som jag vill ha hemma hos mig, men den var lite exotisk och mysig när jag såg den.

DSC_0604

 

Jag blir alldeles lyrisk när jag ser grekiska blå dörrar, men dom får stanna där dom är. Jag vill ha svenska dörrar i Sverige och jag hittade en del riktigt snygga på nätet. När jag tänker på dörrar så ska dom vara i material som i stort sett är underhållsfritt och jag vill också att dom ska passa in i mitt hem. Skjutdörrar är suveräna. Dom stjäl inte plats som ”svängdörrar” gör, vilket är bra på mindre ytor.

Innan jag bestämmer mig om jag vill ha nya dörrar, så hoppar jag in till Kronfönster och surfar runt en stund. Det kanske gör mig mindre osäker på vad jag vill ha.