Res med mig genom livet

Lotta på Liseberg – det här fick ni inte se.

Det är tvära kast i den här bloggen. I förra inlägget fick ni följa med ett av Thailands många semesterpalats, i det här fallet kronprinsens.

I detta inlägg blir det Lotta på Liseberg från i måndags. Jag tänkte visa det ni inte fick se.

Vi bokar biljetterna på nätet och dom är numrerade, tack och lov. Vi måste vara på plats 19.10 annars kan biljetterna gå till någon annan. Biljetterna är för övrigt gratis, men man får betala det vanliga inträdet till parken. Vi har årskort så det blir ingen extra kostnad alls.

Vi har hittat våra platser och det är snart dags att tuta igång.

Publikuppvärmning med studiofolk, som visar var Kristin Amparo ska stå när det blir sändning.

DSC_0432+

Det gick ju bra det här. Så gör vi i sändning!

Folk springer i gångarna med tunga kameror, så det gäller att sitta stilla hela programmet. Knip, som Susanne Lanefeldt sa.

En annan kamera sveper över våra huvuden, så det gäller att kolla så man inte blir halshuggen när man ställer sig upp. Barn på axlarna kan man glömma.

Detta hände i pausen. Den lilla tjejens mamma var snabbast att känna igen en låt, men Lotta tog med sig dottern upp på scenen. Hon sjöng Idas sommarvisa med hela Liseberg! Vilken härlig unge!

Några andra pausfåglar. JTR sjöng ju i programmet också så ni framför TV-rutan blev inte lottlösa. Kolla studiomannen. Han går in med liv och lust i musiken.

Det var lite kyligt, men vi klappade och sjöng oss varma.

PS. Biljetter till nästa måndag är räddade. 🙂