Res med mig genom livet

Mot Stockholm

Nu på lördag är det dags för yngsta barnbarnet att ta med sig sina föräldrar och åka till Stockholm. Höjdpunkten den helgen är att gå till Friends Arena och titta på Monster Jam. Hiskeliga fordon som låter, välter, hoppar och tävlar!

Dom åker flyg upp för att inte riskera att bli stående med ett tåg och kanske missa alltihop.

Normalt sett vill man boka ett hotell mitt i smeten dvs centrala Stockholm, men den här gången är närheten till arenan större än att upptäcka vår huvudstad.

Jag  vet inte vilket hotell dom har bokat, men ett tips är att Se alla lyxhotell i Stockholm. Jag tycker om att ligga på hotell, ju lyxigare desto bättre, men då får det vara ett kanonerbjudande, annars måste jag se mig om efter billigare övernattningsalternativ.

Drömma kan man ju alltid!

I vilket fall som helst så är Stockholm alltid värt ett besök. Jag undrar vem som tycker det är roligast med Monster Jam. Mamman, pappan eller lillgrabben!

Så här kan det se ut: