Res med mig genom livet

Jag ger bort

något som jag fick en av de första dagarna på kryssningen. Mer om det lite längre ner.

När vi inte var iland på eftermiddagarna, var det skönt med en simtur i poolen, som var fylld med salt havsvatten.

En däckspromenad sent på kvällen och njuta av kvällsbrisen och fartvinden är inte fel alls!

Allt roligt tar slut och sista kvällen satte vi ut väskorna utanför vår hyttdörr. Medan vi sov, bars  väskorna ut och när vi gick i land så stod våra väskor och väntade på oss. Det kallar jag service!

Vi tog med oss massor av härliga minnen och lite annat smått och gott!

Ni som har följt med på kryssningen minns att vi var på en konstutställning ombord och jag har två tryck därifrån som jag tänker ge bort till två av mina läsare. Blomman är målad av en konstnär som heter Alexander Gockel. All information om den konstnären följer med. Själva trycket är 18X18 cm plus några cm för den vita ramen.

Bild nummer två är målad av Hua Chen och är 18X22 cm plus den vita kanten. Självklart får du ett papper med alla upplysningar om konstnären till det här trycket också!

Är du intresserad av att få något av trycken, så tala om vilken du vill ha. Du måste kommentera senast tisdag kväll i det här inlägget!

Lycka till!