Res med mig genom livet

Köpt julklappar ännu?

Det är snart 3:dje  Advent och tiden rinner snabbt iväg. Stressen infinner sig sakta men säkert i många hem och vad ska man köpa och slå in i papper innan paketen ska öppnas igen.

Årets julklapp enligt handelns utredningsinstitut är en robotdammsugare. Jag blir mäkta imponerad över hur synska dom är på det institutet. Man vet alltså redan nu vad folk kommer att köpa!?

Det troligaste är väl att det har varit lite stiltje i dammsugsförsäljningen och att handeln vill ge köpmännen och tillverkarna lite extra klirr i kassan!

Jag hoppas att det blir något helt annat som blir årets julklapp när man vet hur köparna har använt sina pengar. Är du riktigt sugen på att köpa en robotdammsugare i julklapp behöver du inte göra annat än att klicka hem en från något företag  typ CDON på nätet.

Jag har sett till att alla julklappar är färdiga, så jag kan luta mig tillbaka och låta jul och nyår komma och gå. Jag har inte så många att köpa till förstås. Vuxna i vår familj byter inte julklappar. De vuxna kanske vill byta och då är det bättre att dom får köpa vad dom själva vill ha! Tråkigt, men ingen blir besviken! Det är bara barnen som får paket på julafton.

Dessutom är jag urusel på att baka, så det får bli pepparkakor på burk  till glöggen.

Ingen stress här alltså.

Hur gör ni. Håller ni på att gå under av alla måsten, eller tänker ni njuta av julen utvilade och glada?