Res med mig genom livet

Stora Bröst

Många vill ha stora bröst och lägger sig ”under kniven” och låter en kirurg lägga in implantat med varierande resultat. Det är inte billigt och och det är upp till var och en om man vill göra ingrepp på sin kropp. Det konstiga är att kroppen åldras men implantaten består.

Om man nödvändigtvis vill ha större bröst av någon anledning är det viktigt att anlita en klinik som har den rätta kompetensen.

Jag tycker att det är otroligt viktigt med plastikkirurgi om man har missbildningar eller har varit med om en olycka och behöver hjälp med att bli återställd på ett eller annat vis. Den som opererar sig av rent skönhetsideal ska betala hela kostnaden fullt ut, även om problem av något slag uppstår.

Rena skönhetsoperationer ska aldrig belasta den allmänna sjukvården enligt min mening.

TV har visat rena skräckexempel på vad dåliga och slarviga kliniker kan  förstöra för människor som bara ville få större bröst eller en fettsugning.

Den som ger sig in i leken den får leken tåla och ska betala ur egen plånbok om man vill ”rätta till” en operation som gått snett eller som ställer till problem i framtiden.

Jag tycker faktiskt inte ens synd om människor som är besvikna när bröst eller rumpa inte ser ut som dom tänkt sig efter ett ingrepp för skönhets skull.
Man har själv valt att ändra i sin kropp!​