Res med mig genom livet

Kontraster

Vintern har satt sitt grepp om Sverige och allt är vitt och kallt! Inget för mig, men jag planerar ändå vårens och sommarens aktiviteter.Jag har sagt i flera år att jag vill åka till Stockholm. Jag var vuxen första gången jag såg Sveriges Venedig och det har blivit några gånger sedan dess. Inte många, men det känns ändå som att det snart är dags igen.

Det är inte alltid lätt att hitta ett bra hotell, som ligger centralt och inte kostar skjortan. Det pågår kongresser och event hela tiden så det gäller att hålla sig framme ganska tidigt om man vill ha ett bra hotell.

Jag brukar söka på olika söksajter när jag letar efter hotell i Stockholm och brukar alltid hitta det jag söker!

DSC_0333+

Den här bilden är tagen förra året i januari med cirka 30 grader varmt och fjärran från vinter och snö. Då är Stockholm absolut inte aktuellt att åka till, än mindre tänka på!

Fast med lite tålamod så kommer den gröna sommaren även till Sverige!