Res med mig genom livet

Magisk akupunktur

Jag har aldrig gjort akupunktur och har aldrig behövt det tack och lov, men andra lägger sig utan att tveka och agerar  nåldyna.

Killen som utför akupunktur anländer till Kims Beach två gånger om året och sticker nålar i Kim och hans familj! Den här gången fanns en liten dotter på fyra månader med.

På bilden ett litet rådslag mellan Kim och akupunktören.

Tanya, Kim,s fru ligger med nålar i ansiktet. Hon bedyrade att det inte kändes alls. Bara skönt! Nålarna togs ur sterila paket som öppnades på plats. Ingen fara med hygienen där alltså!

Här ligger Jeab och blir masserad för sin migrän. Inga nålar behövdes den här gången.

En rejäl massage på hela huvudet med ett armbandsliknande föremål i en bronsliknade metall gav de energier som behövdes.

Nästa ”patient”, Mabel, hade besvär med sin vänstersida efter ett fall för några år sedan. Akupunktören startade med att se om hennes ben var lika långa, sedan drog han till i båda benen och visst blev det skillnad. Perfect, var bendragarens ord!

Hon slapp inga nålar utan blev stucken lite här och där. Det var fascinerande att se hur noggrant akupunktören mätte upp de punkter som skulle stickas, eller som jag tyckte, huggas in i huden!

Avslutningsvis en ansiktsmassage. Titta riktigt noga så ser ni att en liten bit bladguld masseras in i huden på pannan!

Vilken nytta gör guld som masseras in i huden???

Jag fick sedan reda på att den här mannen som kommer från Chang Mai i Norra Thailand, är lärare i Akupunktur. Han reser  runt i stora delar av Asien och utövar sin läkekonst!

Mabel sa efter behandlingen att det kändes magiskt! Det pirrade lite i kroppen och hon kände sig redan bättre i sin vänstersida! Jag hoppas att det håller i länge1