Res med mig genom livet

30 miljoner åt h-e

Ursäkta mitt språk, men Göteborgs politiker har gjort det igen!

Kastat bort, vräkt ut, slösat och bara lekt med 30 miljoner sköna skattekronor, utan någon som helst tanke på att det finns verksamheter i stan som skriker efter mera pengar!

Man har tagit beslut om att Avenyn högst upp vid Götaplatsen behövde en uppfräschning! Refugen blev en fontän mitt i gatan!

Nästan nya busskurer revs för att göra plats för nya.

Bussar och bilar ska köra på båda sidor om ”vaddetnuärförnågonting” Jag hoppas att man stänger av vattenstrålarna när temperaturen börjar närma sig noll, annars blir det glashalt  i centrala stan.

Konsulter har kommit och gått, med en fet lön och kostnaderna har tickat på.  Notan landade på 30 miljoner sköna kronor! Jag undrar vilka det är som tycker att detta är försvarbart!

Poseidon står i sin nakenhet och tittar på den skandalösa vattenrefugen!

Tänk så mycket 30 miljoner hade räckt till i den offentliga sektorn som är ytterst ansträngd rent ekonomiskt!

Politikerna har visat sin totala inkompetens en gång till! När tappade dom verklighetsförankringen? Ingen i något parti reagerade – varför?

Den som vill läsa en artikel i GP om hur det gick till kan klicka HÄR

Där står bl.a ”Ett konsultförslag som havererade, en kulturförvaltning som sa nej till konstnärlig rådgivning, en projektledare utan skisser, en stadsarkitekt som inte hade en aning om vad som pågick”……..