Res med mig genom livet

EM i fotboll går i Frankrike

 

Fotbollsfans reser ofta jorden runt för vara på plats när favoritlagen spelar. Jag skulle älska att uppleva årets EM på plats med allt kringliggande så som folket, sevärdheterna, kulturen, maten och framförallt för att se världens bästa fotbollsstjärnor. Det  kanske är sista gången som stjärnor som Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic tar på sig sina landslagströjor på en stor turnering. Jag skulle vilja vara i Paris  för att se matcherna som går där.  Jag har inte kollat i vilka städer de svenska matcherna går ännu.

Eiffeltornet skulle jag åka till  mellan matcherna, Sacre Coeur och Mont Martre står också högt upp på göralistan. Det viktigaste skulle i alla fall  vara  stämningen runt omkring. Massor med turister, god mat och vistelsen där under EM skulle inte gå av för hackor. Karnevalsstämning i flera veckor! Självklart skulle jag vilja sitta i den blågula klacken! Ganska nära planen, men man kommer nog inte så nära att man kan se skorna på den svenska målgöraren . Det  skulle bli ett härligt minne..

Zlatan

Bilden lånad från gratisbilder på nätet.

Zlatan, en kung inom fransk fotboll.
. Även om han är svensk så har han tagit Paris med storm under ett halvt decennium som bästa playmaker och målgörare och har brutit ett flertal rekord för PSG. Forwarden som nu är en 34-årig veteran har  tagit sitt lag till EM och med en karriär som närmar sig sitt slut så skulle jag vilja uppleva hans internationella karriärs sista matcher.

Paris   är en stad som man kan bli förälskad i om och om igen.  Det skulle vara kul att se det svenska och andra landslag där!
Jag skulle vilja vara där!  Skulle du också vilja vara det?