Res med mig genom livet

Min kropp och jag

Just nu är vi ovänner och det är inte jag som har övertaget, tyvärr!

Vi skulle rest hem till Thailand på torsdag, men läkaren säger: Visst, du kan åka om du vill, men du åker på egen risk. Inget försäkringsbolag i världen ställer upp på mig om något skulle hända.

Jag tycker att jag mår bra, men min kropp fortsätter att producera för många trombocyter, inga alarmerande värden, men det ska tas benmärgsprov.  Efter tjat från min sida fick jag en tid redan i morgon.

Alla andra värden är som dom ska vara,men jag ska utredas.

Jag trodde att det bara var regeringen som tillsatte utredningar, men jag får ta skeden i vacker hand och mitt älskade andra hem får stå tomt ett tag, men det finns kvar tills jag får tummen upp av min läkare!!

dsc_0896

Vår lägenhet får längta lite till!