Res med mig genom livet

Sverige nästa

Nu är vi tillbaka i vårt andra hem och fryser. Solen skiner, men det blåser riktigt kallt. Alternativet var att stanna kvar och svettas halvt ihjäl. De sista dagarna var det riktigt varmt och fuktigt. 

Molnen låg långt under oss och vi kunde in se marken längre.  Det är inte klokt att sitta 12000 meter upp i luften medan man närmar sig sitt slutmål.

Det var många timmar kvar och det är lite roligt att kolla var man är och läsa namn på städer som man aldrig har hör talas om.

Det är synd att molnen låg tätt under oss. Kameran högt upp på stjärtfenan kan visa fina vyer.

Det underlättar om man har något att göra under resans gång. Jag läste nästan ut en bok och lyssnade på fin musik.

Vad ni inte kan se är att jag hade bra stödstrumpor på mig. Jag flyger aldrig utan dom där svarta snyggisarna.  De kan vara en god hjälp mot blodpropp när man sitter stilla länge med ett annat tryck än man är van vid. En bra försäkring!

Den här vyn lämnade jag kvar när vi åkte. Varje eftermiddag satt vi på vår loftgång med en kopp kaffe och en bok eller iPad. Det är ett ställe att längta efter!

Det finns en del att göra när man kommer hem. Jag hoppas att tvättmaskinen håller för all tvätt!  Jaja, något ska man göra, varför inte tvätta??