Res med mig genom livet

Nyårsfirande 2017-2018

Sista lunchen år 2017 avnjöts med en vacker utsikt!

Det gäller att vila sig i form inför nyårsnatten

Vi gick lite utanför ramarna och firade inne i Mae Phim.

Duktiga filippinare som följde oss genom kvällen med härlig musik.

Fullsatt. Bäst att fylla magarna med mat och dryck. Det skulle bli det sista man åt och drack 2017.

Vi var beredda på att vänta på maten. Vi åt först en toast Skagen, men sedan tjorvade det till sig. Vi hade beställt oxfilémedaljonger som huvudrätt. Efter nästan 2 timmar kom tjejen som serverade och ville att vi skulle ge  en annan beställning för det skulle ta ännu mer tid innan vår mat var klar.

Vi gjorde en ombeställning omedelbart: Chicken cashewnuts, hamburgare och svenska köttbullar. Tiden gick och när klockan var 23.20 kom maten in för den siste vid vårt bord. Nästan alla i restaurangen var redan då mätta och nere på stranden. 2 timmar och 20 minuter är i det mesta laget att vänta på mat även om det är nyårsafton och mycket att göra i köket!!

Två stycken som var i hatten medan vi väntade på maten!

Nyårslek  på stranden.

Efter branden på nyårsnatten 2012-2013 när många restauranger brann upp efter en fyrverkeripjäs som slog rakt ner i ett halmtak är det förbjudet med fyrverkeri och rislyktor. Det är många som kanske inte vet eller struntar i det, för vi såg många rislyktor som släpptes alldeles intill oss.

Countdown! 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0

Gott nytt år 2018.