Res med mig genom livet

Jubileum på stranden.

Det är inte varje dag man fyller år. 3×25 sker bara en gång i livet.  Varje årsdag är unik och nu var det dags för gubben min att fira. Mörka moln tornade upp sig på himlen och vi hörde åskan dåna långt borta, men vi slapp både regn och dunder. Det är vackert över havet när det ser ut att bli oväder. Molnen gav vika när det blev dags att fira på stranden. Yngsta barnbarnet hade gett order om att vi inte skulle fira för länge – för han och kusinen skulle till skolan som idag. Solen gick ner medan vi skålade och firade make, morfar, farfar och gammelmorfar! Kocken för kvällen var Kim själv. Han vet hur man gör och undan går det. Kycklingstek, med stekt lök, färska pepparkorn och smörwokade grönsaker. Den gröna sparrisen var en dröm, jag lovar! Kocken Kim hjälpte den yngste att skära maten. Inget kalas utan tårta. Jag brukar inte gilla thailändska tårtor, men den här var faktiskt ett undantag. Hurra, Hurra för bästa gubben!!! Det är några år emellan bilderna Det är med stor tacksamhet jag tänker tillbaka på kvällen på Kims Beach. En mycket lyckad kväll och killarna hann till sin skola i Ban Phe i morse.