Res med mig genom livet

Skolsemester – vad är det?

Det är suveränt att åka på semester med barnet, begära ledigt från skolan och ha skolgång på semesterorten. Både skola och semester samtidigt! Barnens föräldrar valde Eastern Swedish School för barnen. Ett av barnbarnen gick på skolan förra året också. Både han, föräldrarna och läraren i Sverige var helnöjda då.

Två av mina barnbarn har precis åkt hem till Sverige med många härliga minnen i bagaget. Skolskjutsen kom på minuten varje morgon och ungarna trivdes som fiskarna i vattnet. Ibland sprang dom till och med för att inte missa bilen.

Lite trötta på morgonen men det gick över innan dom kom till skolan!

Någon har haft bråttom in till en lektion. En sko blev kvar nedanför trappsteget.

Bollarna ligger snällt och väntar på att lektionen ska ta slut, klara för lek. Skolan och muren är målat i blå-gult!! Det kan stå för både Sverige och Thailand. De svenska färgerna. Gult för den thailändske kungen och blått för hans mamma Drottning Sirikit!

OBS! Lånade bilder nedanför.

…..

….

Ett gäng glada ungdomar, som får kunskap om ett annat land och kan säga ett och annat ord på thai när dom kommer tillbaka till sina skolor.

Erfarenheter ger kunskap!

En flytande lektion!!!

Våran minste checkar ut från skolan det här läsåret och är nu i kalla Sverige.

Storkusinen gjorde samma sak. Det var andra året han var i skolan.

Det är en avgift till skolan om någon undrar. Allt (mat, vatten, frukt) utom skolskjutsen ingår. Inga andra avgifter eller påslag tillkommer…….

OBS! Det här är inget sponsrat inlägg.