Res med mig genom livet

Skilda världar

Det är tvära kast när man lämnar sitt vinterboende och kommer till sommarboendet. I år är det större skillnad än någonsin. Det var faktiskt fantastiskt att möta Sverige med Vättern i solskenet under oss när vi närmade oss vår plats i väst! Visingsö låg kvar, tro det eller ej.

Vi lämnade värme, gröna träd och gräsmattor. Vi längtade faktiskt till Sverige (lite grand) och visste ungefär vad som skulle möta oss. Ändå blev det en chock när jag såg den första snön och kände den kyliga råa luften.

Vilken kontrast. Ett land som ännu inte förbereder sig för våren, fast människorna väntar och längtar efter dom första tecknen.

Vackert, men det ser likadant ut året runt. Jag har inga som helst problem med det. Njuter när jag ser det.

Utsikten jag har från mitt frukostbord är en massa svarta pinnar som står rakt upp mot himlen. Vänta bara om en månad eller så ser det helt annorlunda ut!

Det bästa är att jag nu har hela min familj nära.

Den ljusa härliga svenska sommaren ligger framför oss och sedan blir det dags att åka tillbaka till vårt andra hem.