Res med mig genom livet

Bruden vid vägkanten

För någon månad sedan kom vi med vår sareng och körde genom den långa allén från Ban Phe. Som vanligt var det både vackert och skönt!

Dessutom fanns det något annat vid vägkanten. Ett brudpar!! Stanna skrek jag till min bättre hälft. Jag vill gå och ta några bilder om jag får. Jag visade kameran och   brudgummen nickade och vinkade åt mig att komma närmare.

Medan jag gick över vägen, reste sig bruden upp och paret ställde upp för fotografering. Det är vanligt i Thailand att man ca en månad innan bröllopet åker någonstans och tar fotograferingen. Det var proffsfotografer där som hade fullt sjå att ordna omgivningen runt omkring.

Brudgummen talade en utmärkt engelska så vi fick en liten pratstund om bröllop och dom var också lite intresserade av var jag kommer ifrån och hur länge jag hade varit i Thailand. Nu bör det här paret vara gifta eller också är det nära!

Naturligtvis var bröllopsbilen med på fotograferingen.

När jag gick därifrån så tackade brudparet för att jag ville ta bilder!

Det är thailändare i ett nötskal. Sociala,glada,  trevliga, leende och för det mesta helt fantastiska.

Jag älskar’t! Vi har mycket att lära på den fronten!