Res med mig genom livet

Skimmad på stan?

Tekniken går framåt och det blir allt enklare att hantera bank och betalkort. Nu kan man bara hålla upp sitt kort och blippa i kassan när du betalar!

Tack, säger tjuven! Eller ska jag säga skimmaren?

Det är kul att vara där det händer, många människor och fullt ös. Då kan det vara läge för en skimmare att trådlöst skimma dina kort med en ”skimmer”och du märker ingenting förrän det saknas pengar på dina kort.

Jag lånade ut mina öron när jag var hos tandläkaren senast och hörde att det finns ett kort att köpa som heter SkimSafe som har en störsändare som aktiveras om någon försöker läsa av min plånbok. Störsignalen sägs skydda alla kort inom 3 cm på var sida om SkimSafes kort. Det var snabba beslut och jag köpte ett.

Nu tror jag att jag är skyddad eller rättare sagt mina kort!

OBS! Detta är inget sponsrat inlägg, men jag vill gärna dela med mig av en grej som verkar vara bra!

Gå gärna in till SkimSafe HÄR

SVT HÄR 

SVT artikel HÄR

OBS! Läs artikeln!!!!