Res med mig genom livet

Vill inte jobba – vill inte betala skatt

Grekland i ett nötskal. Trots det måste alla leva. Jag tror inte att Greklands ”problem” går att lösa med snack och pengar. Grekerna själva måste förstå vad det handlar om. Man kan inte betala ut mer än vad som kommer in i kassakistan, fast t.om. regeringen i Grekland har trott det.

Bonus för att komma i tid till jobbet – jag tror jag dånar. Pension vid 55.  Är dom mer utslitna i Grekland än andra länder? Plus en massa annan idioti som verkar vara rena sagopåhitt. Dessutom friserade siffror så att EU ska tro att allt står rätt till. Det är faktiskt kriminellt att göra så.

Nu har ”mer förståndiga” finansministrar suttit i möte och snackat ihop sig och till sist kommit på ett gigantiskt stödpaket.

Alla euroländerna får ta den största smällen och se glada ut. Det är bara att gilla läget. En för alla, alla för en.

Införa Euron i Sverige?