Res med mig genom livet

Nu är det dags…..

Nu lugnar det ner sig på turistorter och det kan vara dags för den som har semester kvar att kika lite på vart man ska åka i höst.

SvD  har Fem heta tips på höstresor för den som vill ha det lite lugnare.

  • Edinburgh i Skottland är ett ställe jag gärna vill besöka. Det är lockande med Skottland över huvudtaget och det blir en punkt på min reslista.
  • Cypern är också ett ställe jag länge velat åka till, men det har kommit andra resmål emellan och någon uttryckte sig att det var riktigt dyrt där sedan euron infördes.
  • Andalusien en del av Spanien som många svenskar missar när dom trängs på överfulla stränder i olika delar av landet. Ett höstbesök här är nog inte så dumt! Alhambra, Sierra Nevada, Malaga är väl namn som lockar?
  • Venedig! Bara namnet gör ju att fantasin sätts igång och det börjar suga i restarmen. Kanaler, gränder, Dogepalatset och alla andra byggnader som ligger mer eller mindre i vattnet. Det är väl värt ett besök. Jättedyrt, men ändå. Utan alla sommarturister blir det nog ganska slönt att vara där – kanske lite billigare också.
  • Piemonte i Italien. Vad är roligare än att vara med på skördefester? Dessutom i det vackra Italien.
Jag önskar att tiden och pengarna var helt obegränsade, då skulle jag försöka se så mycket som möjligt av vår fina värld!
Läs mer och dröm HÄR
OBS! Drömmar är gratis! 🙂