Res med mig genom livet

Musikhjälpen, vilken grej…….

Vi åkte till stan för att lämna en slant och att titta på buren där Timbuktu, Kadjo och Gina sitter i sex dygn för att samla in pengar så att flickor i u-länder kan få gå i skola.

Timbuktu eller Jason som han heter  är en duktig programledare.

Maria från The Naima Train LIVEMUSIK gör sig klar för att sjunga.

Det pågår en massa auktioner för Radiohjälpen och flickors rätt att gå i skola. Här är det Ami Diamonds Melodifestivaljacka., är nu uppe i 18200:- Gå in och se vad man kan buda på HÄR  Bl.a en platina skiva som påstås ha tillhört Michael Jackson. Jag hoppas verkligen att den är äkta och ingen förfalskning!

Här sitter Kadjo i buren. Tyvärr är bilden helt kass, men det beror på att jag tagit bilden genom en smutsig glasruta…..

Här står gubben med ett barnbarn som för första gången har insett att det finns barn i andra länder som inte får eller kan gå i skolan.  Unge Herr A. ville stå länge och titta in i buren där det hände så mycket hela tiden!

Musikhjälpen är fantastisk. Just nu har dom samlat in 9 620 084 kronor.  9 720 574 kronor..     10.562 409 :-     11.464 820:-

Hjälp till du också!

Musikhjälpen samlade in 18. 104 362 kronor till flickors rätt att gå i skola! Utbilda en man och du utbildar en individ. Utbilda en kvinna och du utbildar en hel by!

Fantastiskt jobb av Jason, Gina och Kodjo + alla som har skänkt pengar