Res med mig genom livet

Bio och nya glasögon

I morse drog vi in till stan. Jag har ju kvaddat mina glasögon och måste ha nya så fort som möjligt. Tur i oturen är att jag kan ha gubbens gamla, men det håller ju inte hur länge som helst.

Vi hade också bestämt att vi skulle gå på bio efteråt och se Marigold Hotel, gick till bion och skulle köpa biljett och där stod bloggvännen Mickan. Hon har den härliga bloggen Any Animal. En helt fantastisk blogg, det Mickan inte vet om djur är inte värt att veta. Gå in och besök henne och titta på alla vackra djur och naturbilder.

Vi hade några timmar över innan filmen började och vi njöt av det vackra vädret.

Det var inte bara vi som passade på.

Man kan inte tro att man är i centrala Göteborg när man ser detta!

Överallt satt folk med sin picnic på sin lunchrast.

Gå över den lilla bron och du är genast på Kungstorget mitt i stan.

Jag rekommenderar filmen om någon undrar hur den var!

                            GLAD  MIDSOMMAR!