Res med mig genom livet

Gothia Cup slut….

….inte riktigt, men jag har sett det sista av årets upplaga. Höjdpunkterna är alla barn,ungdomar och vuxna som sätter färg på hela Göteborg! Alla fantastiska domare och ledare, som ser till att allt detta är möjligt! För mig är Kim Källströms Trophy helt fantastisk. Kim har gett förståndshandikappade från flera länder chansen att komma hit!

En fantastisk kille, Kim.

Finns det inget dåligt?

Jo, jag älskar när föräldrar och fans hejar fram sina lag, men sker det med vuvuzolas och tutor som drivs av luft alldeles intill mitt öra – då önskar jag att någon skulle ha kurage nog att förbjuda dessa runt planerna!

                                                              

 

 

 

 

Jag avslutar årets upplaga av Gothia Cup med:

Gothia Cups eget valspråk:

Different colours – the same world!

GP   GP    GP

GP GP