Res med mig genom livet

Blå himmel….

…… är vi inte vana vid, men jag  njuter av att det ser mycket ljusare ut, både ute och inne, för idag skiner solen.

Jag ser att det blåser en hel del och det är kallt. Inga minusgrader just nu, men i natt hade vi -4 grader. Nu börjar eländet med kyla och halka. Ett gissel för trafikanter, fotgängare och sjukhus.  Lite längre norrut har halkan redan slagit till med avåkningar och annat otyg.

Längre västerut väntar man på Stormen Sandy, som kan bli en riktig rysare och den har redan tagit en massa liv på  sin väg över Karibien. En annan storm kan komma i Sandys väg och krocka/slås i hop till en monsterstorm. Det slipper vi i alla fall här – än så länge i alla fall”!

Blåsten här verkar vara en storm i ett vattenglas om man jämför med dom som drar in över Karibien och USA, med stor förödelse i dess väg.

SvD   SvD    GP   SR