Res med mig genom livet

Fototriss, Tema: Rörelse

Jag funderade en stund och bestämde mig för att idrottsrörelsen skulle få bli mitt tema den här veckan.

Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i fotboll. Turneringen hålls vecka 29 varje år i Göteborg och årligen deltar runt 1600 lag från 80 nationer och alla 6 kontinenter finns representerade. Sedan starten 1975 har närmare 1 miljon ungdomar deltagit i The World Youth Cup.

Flaggor från hela världen vajar i vinden i Göteborg den veckan som cupen pågår. Massor av folk i rörelse.

Alla gör sitt bästa på matcherna.

Den fantastiska publiken hjälper till att göra cupen till en fest!

Ungdomar från hela världen träffas, har roligt  och jag tror att Gothia Cup är en av världens största fredsrörelser

Fler på tema rörelse hittar ni HÄR