Kylan och snön kom till sist och det är ruggigt att gå ut. Kläderna håller inte vinden ute ordentligt, så det skär i märg och ben.Tyvärr blir det mer tid som tillbringas inomhus än vanligt, men jag får väl kompensera det när det blir lite mildare.

Det finns faktiskt en del nyttigheter man kan göra inne också och idag är det kökets tur att få en rejäl översyn med trasa och vatten.

Tiden går ändå rätt fort och vill man sporta, kan man ju köra en skidstafett eller liknande från soffan.

Jag sitter en del framför datorn också och surfar – hittar nya sidor och utforskar dom. En del bra, andra inte.

De finns otroligt många e-handel butiker ute på nätet och jag tror att man kan köpa allt man kan tänka sig, utan att lämna rummet. Det är hisnande att tänka sig. Bara genom ett knapptryck, kan man få vad som helst till dörren.

Spelsajter finns det också gott om. Jag brukar kika runt lite, men spelar aldrig. Lite roligt att titta – det är ju gratis.

Besök Sveriges största casinoguide nu, så kan du kika runt lite.  Det är en guide till andra sidor, som finns i den världen.

Medan jag har suttit här en stund, så har det börjat snöa igen och jag har sagt till gubben att han inte behöver skotta idag. Vänta till våren, då smälter det av sig själv!

Han går inte på den linjen alls. Jag förstår inte varför! Det är ju sant!

Han är så ordentlig, min man!