Res med mig genom livet

Härlig humor.

En kille i Frankrike har tagit domännamnet zlatan.fr och utmanar nu Ibra på tolv olika punkter. Klarar Zlatan att utföra en av punkterna får han domännamnet  som en gåva.

Här är hela listan som svensken får välja bland:

 Erbjud mig en PSG-tröja med mitt namn på det och följande citat: ”Efter Zlatan är du verkligen bäst”.

 Bo hos mig i en månad. På det sättet skulle jag resten av mitt liv kunna säga ”Ibra? Självklart, han brukade sova på min soffa”

 Erbjud mig tre säsongsbiljetter för resten av livet, för två av mina vänner och jag själv. Självklart talar jag om hedersläktaren, försök inte blåsa mig med din usla H blå-läktare.

 Vinn en straffsparksläggning mot mig. Självklart på Parc des Princes så att du har hemmaplan och inte har någon ursäkt om jag vinner.

 Besegra mig i Taekwondo. Jag har hört att du ska vara rätt bra på det. Eftersom jag aldrig utövat den sporten själv rekommenderar jag att du väljer den här utmaningen.

 Ge mig en av dina hårlockar som en present. Simsons (bibel-figuren) styrka kom från hans långa hår och jag tror att det fungerar likadant med dig. Då kan jag göra en ring av det som ger mig styrka resten av livet.

 Slå mig på Fifa 13. Du kan få välja lagen, men tro mig, du har ändå ingen chans.

 Gör mål med en cykelspark från mer än 30 meter i en tävlingsmatch. Nej, jag skojade bara. Det är ju inte realistiskt.

 Låt mig slå dig i ansiktet utan att du säger ett ord… Självklart på en offentlig plats.

 Erbjud min flickvän ett barbröstat foto av dig. Ärligt talat, av alla de här utmaningarna, måste jag erkänna att det här inte är min personliga favorit. Jag börjar bli trött på att se tindrandet i hennes ögon när du tar av dig tröjan efter matcherna.

 Se till att Neymar skriver på för PSG i sommar.

 Fråga mig helt enkelt om du kan få ditt domännamn gratis. Men öga mot öga och – som en hyllning till Guillaume – på franska. AB

Så himla roligt! Det här är humor på hög nivå. Jag hoppas verkligen att Zlatan ser det på samma vis och antar en av utmaningarna!

Snälla, snälla Zlatan ställ upp!