Res med mig genom livet

Gillar du rabatter?

Alla som väntar på våren och vill göra gröna fingrar ännu grönare, börjar nu snegla på alla rabatter som ser trötta och gråa ut. Finns det fortfarande liv i gamla lökar och har ogräset äntligen dött i kylan?

Vi får se när all snö är försvunnen och jorden värms av den sol vi alla längtar efter.

Jag hade glömt några lökar i mitt uterum och idag fick jag se att det sticker upp lite gröna blad i dom. Det kan bli några sköna blommor i rabatten till våren.

Min fråga om rabatter gäller egentligen inte hur det ser ut runt husknuten, utan om man kan köpa billigt billigare, eller dyrt till ett överkomligt pris.

Jag får mest varje dag mejl från ställen med erbjudanden, där jag visat intresse, och ibland hittar jag små guldkorn för nästan halva priset.

Allt från resor till tandläkare via restauranger, utbudet är stort.

Jag är mest intresserad av resor, mat och att åka på spa till ett mycket lägre pris än normalt.

Det är så fantastiskt skönt att bli omhändertagen och ompysslad vid en spabehandling.

Den som brukar läsa min blogg vet att jag älskar att åka på kryssning och jag hoppas att det inte är färdigåkt med båt ännu.

Den senaste kryssningen vi gjorde utgick från Barcelona och sedan såg vi stora delar av Medelhavet och gjorde anlöp till flera intressanta städer exempelvis Cannes, Pisa, Rom, Aten och några strandhugg i den grekiska övärlden.

Jag skulle önska att många fler hade möjlighet att uppleva delar av världen från en båt. Det är inte bara blåtonade rika amerikanskor, utan helt vanliga människor, gammal som ung som är ombord.

Har jag tur får jag möjlighet att boka en kryssning, en spaupplevelse eller något annat trevligt till ett rejält rabatterat pris!

Tråkigt nog så har det varit dålig tajming när ett bra erbjudande har kommit, men rätt som det är klipper jag till och gör ett klipp!