Res med mig genom livet

4Good på Radisson

I går kväll var jag på Radisson Blue tillsammans med nästan 500 andra som var förväntansfulla. Först blev vi avprickade och som tack för det, fick vi en drickyoghurt var.

P1040472Nu är det snart dags. Kvällen började med utlottningar av spavistelser,gymkort och annat. Jag vann ingenting, men bättre tur nästa gång.

P1040475

Först ut som föreläsare var Natasha Illum Berg, som bor i ett tält i Tanzania och är den enda kvinnliga  storviltsjägaren. Hon talade om sitt liv därnere, vad som driver henne. Ordet passion dök upp och det var ju kvällens ledord. Hon är dessutom författare och jag vill gärna läsa en av hennes böcker. Vilken tuff tjej och vilka strapatser det måste vara att bli godkänd som kvinna i jägarleden i Tanzania.

Nästa föreläsare var Denise Rudberg. Jag har tyvärr ingen egen bild på henne eftersom ljuset var så dåligt, så jag lånade en från nätet.

hämta

 

Denise Rudberg är författare och hon drivs av passion och revansch.  Hon berättade med humor och inlevelse om sig själv och hur det blev som det blev. Jag blev otroligt sugen på att ladda ner en av hennes böcker GENAST!

När hon var färdig var det paus. Vi blev då bjudna på rödvin, smörgåsar, mörk choklad och en liten efterrättsboll. Mums!

Sist men inte minst stod Henrik Fexéus på scenen. Jag får låna en bild till på nätet.

Fexeus

 

Han fick oss att se olika beteenden som vi har och gav oss tips på ur man kan hålla saker i minnet…. Många skratt fick vi! Gå gärna in på hans sida och titta runt lite. HÄR

DSC_0708

Alla fick dessutom en goodiebag med sig hem. Den låg på stolarna när vi kom!

Nästa träff är i september här i Göteborg.

Om jag ska gå dit? Jaa….. Ni kan se vilka föreläsare det blir då HÄR