Res med mig genom livet

Alla ska bada

Nu är det sommar, sol och badsäsongen har börjat. Lite kallt i vattnet ute för att det ska vara skönt.  Det dröjer inte länge innan det är dags att krypa in i våra hus och lägenheter igen och då är det skönt att komma in i ett badrum som fungerar.

Vårt badrum är inte så gammalt, men det är snart dags att förnya lite.

Det finns många sidor på nätet som man kan botanisera i och så småningom bestämma hur det en gång ska bli.

Vi hade ett massagebadkar där jag bodde förut och det saknar jag, Det står visserligen ett helt vanligt badkar i vårt badrum , som dom små barnen gärna använder, men det hade suttit fint med lite massage också.

Jag vet inte om det är något mer vi saknar, men en toalett som är vägghängd hade inte varit dumt alls. Lättare att städa golvet  på det viset och ni kan ju gissa vem som har gott av det.

Nu är det ”fånga dagen” som gäller och jag hoppas det dröjer länge innan vi kryper in i lägenheter och hus igen på grund av kylan.