Res med mig genom livet

Rabatter och rabatter

Svenskan är ett konstigt språk. Vi har många ord som stavas helt lika, men har olika betydelser.

Fil är ett sådant ord. Det är nagelfil, filmjölk, en fil på datorn, eller en fil på vägen där man kör! Inte konstigt att folk blir alldeles snurriga när dom ska lära sig vårt språk.

Nu på sommaren är rabatter i alla former aktuellt.

Jag står med ändan upp i mina rabatter mest varje dag, för ogräset frodas som aldrig förr, men jag ser det lite som vardagsmotion och då blir det genast lite roligare.

Sommaren och hösten är också shopoholikarnas tid och då smakar det bra med andra  rabatter, det vill säga nersättning av priset på den vara du tänker köpa.

Jag är ingen vän av att trängas i butiker , så en koll på olika sajter i datorn passar mig precis. Ibland är det lite svårt med storlekarna när man inte kan prova, men man kan ju skicka tillbaka om man inte tycker att det passar.

När man har hittat det man vill köpa, kan man gå in på Rabattkalas och kika om det inte finns rabatter att hämta i den nätbutik du just har bestämt att du ska handla i.

Det gäller att passa på och vara om sig och kring sig, så man får den varan man vill ha till det bästa (läs lägsta) priset.

Det är dessutom kul att handla på online, utbudet är enormt och det är lite spännande när paketen kommer – ser det lika bra ut verkligheten, som det gör på bilderna på nätet?