Res med mig genom livet

Jag hör cikadorna

Den ljumma vinden smeker mina ben och jag hör vågskvalpet när vågorna rullar in mot stranden. Jag kan inte se mig mätt på havet och solstrålarna som sätter silverglitter på vågtopparna. Jag sitter med en bok i knät och vänder blad allteftersom jag läser sida efter sida.

Lugnet och känslan av liv är total och jag samlar mig inför kvällen som snart är här. Sakta sänker sig solen ner i havet och nattens ljud tar vid. Cikadorna spelar och ännu en dag övergår i natt! Värmen dröjer sig kvar i den svarta sammetsnatten och stjärnorna tänder sina ljus ett efter ett!

En perfekt semesterdag att lägga i bästa minneslådan att plocka fram när jag som bäst behöver det!

DSC_0701+

DSC_0696+

DSC_0743+

DSC_0748+

DSC_0752+

P1030494

 

Bilderna är från underbara dagar på Zanzibar som tillhör Tanzania!