Res med mig genom livet

Jag fick en påminnelse

Jag har tillsammans med mina arbetskamrater haft några lottorader i många år och varje vecka hoppas vi på vinst. Vinster blir det titt som tätt. 18:- , 25:-, 45:- och liknande summor. Det blir ingen rik på, men hoppet är det sista som överger människan.

Vi betalar via nätet när tiden har gått ut och det är dags att förnya. Tack och lov så får vi påminnelser, för om det skulle bli storvinst och vi har glömt att betala in, så lär jag ligga riktigt pyrt till!

Många gånger har frågan varit uppe om vi ska lägga ner efter alla år, men det slutar alltid med att vi fortsätter, för många av oss kan nästan alla nummer utantill och vi vågar helt enkelt inte sluta. Det rör sig inte om många kronor för var och en av  oss så än så länge fortsätter vi och hoppas på storvinsten.

Vi nöjer oss med att spela på det svenska lotto och är nöjda med det. Ibland läser man i tidningarna om vinster på miljarder som delas ut till folk som har rätt siffror och som spelar där man kan spela från flera länder. Det blir till slut sjukt mycket pengar som kan delas ut.

Sajten som den här länken http://www.euro-millions.co/se går till är en sådan sida där folk från flera EU-länder kan spela online och har chans att vinna en jackpott på 1.687.748.526 SEK.

Jösses, vad skulle man göra för så mycket pengar? Det är lika bra att vara utan för det ger bara en massa bekymmer med så många kronor!

Oj, det är bäst att jag betalar in till vårt jobblotto så det inte händer något och jag får stå där med skammen!